Andorra vol mantenir el Cirque du Soleil per atreure turistes 

Andorra Turisme aposta per seguir mantenint el Cirque du Soleil, tot i la lleugera davallada de públic d'aquesta darrera edició.

Ho ha explicat el director de nous projectes en entrevista a l'"Obert per vacances" de Ràdio Nacional. Enric Torres considera que el Principat necessita un esdeveniment d'aquestes característiques per atreure turistes a l'estiu.

'L'esdeveniment com a tal continua sent un bon esdeveniment per al nostre país. Continua sent un esdeveniment que porta turistes al nostre país. Turistes que estan disposats a pagar l'entrada. Al principi hi havia la discussió, és que hi ha molts turistes que venen gratuïtament i aquest no és, possiblement, el turista que ens interessa. Certament, hem fet una evolució. Hem anat cap a un turista que està més disposat a pagar, però que quan paga se li ha de donar el màxim.' 

Enric Torres, Director Nous Projectes i Producte Andorra Turisme

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.