AndorraTelecom estén el servei de gestió de flotes a empreses interessades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d'un any en fase de prova pilot, Andorra Telecom estén la utilitat de gestió de flotes a totes les empreses interessades. Es tracta d'un aparell que permet monitoritzar els itineraris dels vehicles i controlar-ne la velocitat, els trajectes i el comportament tant en temps real com en dades històriques. L'eina és útil per a empreses de transport de persones i mercaderies.
L'eina de gestió de flotes ha estat desenvolupada al 100% pel departament de Recerca i Desenvolupament d'Andorra Telecom. Es tracta d'equipar els vehicles amb un dispositiu GPS dotat d'una targeta SIM, que envia dades a temps real sobre la posició i la velocitat. Això ha de permetre crear rutes més eficients, controlar la despesa de combustible i els horaris de treball dels conductors. En un primer moment la Cooperativa Interurbana va accedir a implantar el sistema en la fase pilot, i ara s'hi han sumat Andorra Telecom i una tercera empresa.Carles Casadevall director d´atenció client i màrketing: "Estaríem parlant d'una vintena d'empreses que farien ús d'aquest servei aquí a Andorra. Empreses dedicades al transport de mercaderies, persones, serveis tècnics. En quan parlem amb d'altres tipus de vehicles, com els de lloguer, el servei es podria extendre una mica més". El paquet bàsic es pot adquirir a partir de 25 euros al mes per dispositiu, però es pot ampliar en mòduls de seguretat, que emeten alarmes en cas de superar els límits de velocitat o per la baixada anormal dels nivells de combustible. De moment aquest sistema només funciona a Andorra, però la intenció és que abans que acabi l'any es pugui estendre a Espanya, França i Portugal.Informa: Rubén Carcellé Informa: Cristina Jubeta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.