Anul·lat el primer dia del Caldes Festival per la pluja

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A Escaldes-Engordany s'havia de celebrar el primer dia del Caldes Festival. Una aposta del comú per revitalitzar la zona històrica de la parròquia amb propostes culturals. Però sembla que la pluja, ha fet que s'anul·lin les actuacions d'avui divendres. L'espectacle previst a la plaça Santa Anna s'ha reprogramat per a demà dissabte a les 13h.

Durant tot el cap de setmana el públic podrà gaudir de circ, concerts i jocs, tot de manera gratuïta.

L’objectiu de tot plegat és revitalitzar el comerç local i fer d'imant perquè la gent s’apropi a tota la zona que envolta el nou Projecte Caldes. 

"Tot aquest esdeveniment s'ha pensat de cara a donar vida a aquesta zona, que ja ho hem fet a través de totes les actuacions que hi ha, però justament volem que la gent pugui cap aquí dalt i vinguin a veure tant el projecte Caldes, que hauríem volgut que estigués acabat, encara falten alguns detalls, però també que es puguin veure totes les propietats que s'han comprat, com cal Paleta, la Borda Gabriel, el mirador..."

Rosa Gili, cònsol major

El festival també inclou una zona de furgoteques per poder comprar menjar i beguda, situada entre l’avinguda Carlemany i el carrer del Picó.

Informa: Bruna Luque

Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.