Aposta per la integració dels centres esportius

Els centres esportius continuen apostant per la integració i la mancomunació d'ofertes i serveis entre els afiliats. Per la pròxima fira d'Andorra la Vella, els comuns s'han posat d'acord per oferir promocions a tots aquells que aprofitin la cita i s'apuntin a qualsevol dels centres.

La matrícula serà gratuïta si es complimenta durant la mostra. Cada parròquia, a més, completarà l'oferta amb diferents obsequis i regals.

Per plasmar aquest esperit d'unitat i col•laboració, els comuns han presentat un vídeo promocional que deixa ben clar quina és la intenció per al futur. Amb el títol "Tots som un", aquest vídeo mostra imatges de les diferents instal•lacions fusionades entre elles, com si tot plegat es tractés d'un sol centre amb una oferta conjunta.

La cap d'esports del comú d'Ordino, KJudith Villaró, ha explicat com "l'any passat Serradells va ser el primer que va engegar la iniciativa i van fer 200 inscripcions, i justament arran de l'èxit va sorgir la proposta de que vinguessin tots els centres esportius a intentar captar aquesta clientela a la fira".

El conseller de Joventut i Esports d'Andorra la Vella, Marc Pons, ha anunciat que "hi haurà tot un seguit d'activitats que dinamitzaran la fira a nivell esportiu, el Palau de Gel portara els karts, i  clubs i ferderacions del país faran demostracions a l'espai de les associacions". 

Informa: Jordi Cama   Imatge: Sergi Pla   Fotografia: Alca Films

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.