L'Aprèn a rodar dona el tret de sortida de la setmana de la bicicleta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Comença la setmana de la bicicleta, amb diferents activitats com l'Aprèn a rodar, que ha tingut lloc aquest matí a Andorra la Vella. Els més petits han pogut gaudir i aprendre amb circuits de circulació.

Arriba a Andorra la Vella l'Aprèn a rodar durant aquesta setmana de la bicicleta, amb diferents activitats per als més petits, com aquest circuit on els nens i nenes aprendran a circular amb bicicleta de forma segura.

Durant aquest dissabte també es faran gimcanes i tallers per aprendre el funcionament i les precaucions.

"Estic molt satisfet de veure tota la canalla gaudint d'aquest cicuit i de l'èxit de la jornada".

Sergi González, cònsol Major Andorra la Vella

L'organitzadora d'Aprèn a rodar, Chary Rodríguez, ha explicat que els infants tenen interacció per part de l'equip, dels monitors i dels voluntaris per intentar que aquest aprenentatge estigui individualitzat

Pares i fills han pogut gaudir d'una jornada festiva i d'aprenentatge sobre rodes.

La jornada d'aquest dissabte s'ha tancat amb un espectacle de malabarisme sobre rodes. Els presents han rigut i gaudit d'una exhibició protagonitzada pel professor Karoli.

Aquesta segona jornada de l'Aprèn a rodar continuarà el proper 9 de juny amb una bicicletada popular per a tots els públics.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Èric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.