Aprenent i gaudint 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El voluntariat per la llengua ha arrencat aquest mes amb un centenar d'inscrits. Es tracta de posar en contacte persones amb ganes d'aprendre català o millorar-lo i voluntaris lingüístics.

L'Alexandra va estudiar magisteri i actualment treballa a la universitat. Des de fa anys es dedica, de forma voluntària, a ensenyar la llengua. Durant uns mesos els hi ensenyarà a la Sol, de l'Arzerbaidjan i la Fàtima, de Portugal . Totes dues són residents i volen millorar el seu nivell de català. A més, s'han apuntat perquè creuen que és una bona manera de conèixer gent i destaquen que parlant "s'aprèn millor."

El programa no es limita solament aprendre la llengua, sinó que també es coneix el paisatge i el patrimoni del país. "Anem a fer el pic de Carroi i algun refugi", per "ensenyar l'altra Andorra que tenim", explica l'Alexandra. A més, també s'han organitzat visites guiades als museus.

Informa: Caterina Vidal 
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.