Aragó porta el seu millor producte a Andorra durant una setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fins aquest diumenge se celebra la Setmana d'Aragó, un esdeveniment que pretén apropar a la ciutadania la cultura, l'economia i l'alimentació d'aquesta regió al nord d'Espanya

Les jornades tenen com a objectiu enfortir els llaços entre l'Aragó i Andorra i potenciar les relacions empresarials. La Setmana d'Aragó s'inclou dins del programa de projecció exterior del govern autonòmic.

Entre les activitats programades hi ha prevista una exposició de vins, una fira agroalimentària i una exposició d'art sobre Francisco Goya.

L'ambaixador espanyol, Manuel Montobbio, un dels impulsors d'aquest esdeveniment, ha demanat als governs que siguin "catalitzadors de coses que van més enllà, els governs han de començar relacions societat a societat que es retroalimentin i adquireixin la seva pròpia vida".

La consellera de Ciutadania i Drets Socials d'Aragó, María Victoria Broto, per la seva banda, ha insistit que l'objectiu és donar a conèixer la indústria agroalimentària amb una representació de tots els productes aragonesos.

Informa: Hèctor Romance Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.