Tot l'arc polític lamenta la prematura pèrdua de Martí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Personalitats de l'àmbit polític han destacat la trajectòria de l'ex cap de Govern, incidint en el fet que va ser el gran valedor de l'obertura del país a la modernitat.

Per a molts, Antoni Martí reunia certes virtuts, com ara la capacitat negociadora o utilitzar l'humor per diseccionar la realitat política del moment. Aspectes que tant els companys de viatge com els rivals polítics consideren que el feien irrepetible. També la gran dedicació i l'estima envers el seu país.

Per al Síndic General, Carles Ensenyat, "no es pot entendre l'Andorra actual sense ell". Recorda que "va ser un apassionat de la política i ens va traslladar aquesta passió a tots". La socialdemòcrata Judith Salazar afirma que Martí "reconeixia les coses i els problemes a la primera". 

Des del grup Demòcrata, Jordi Jordana lamenta que hagi marxat tan prematurament un home que "deixa un gran llegat i que, amb l'experiència que tenia, encara podia aportar molt"

Cerni Escalé destaca "la vocació de país i de servei públic" de l'ex cap de Govern. El president del grup parlamentari de Concòrdia qualifica d'"inevitable" la trajectòria política de Martí. A Carles Naudi, president del grup de Ciutadans Compromesos, li ve al cap el sentit de l'humor "molt fi" d'Antoni Martí. Un tret "molt útil per calmar situacions crítiques".

La Liberal Cristina Rico, finalment, creu que, de l'època en què hi va militar, Martí "compartia els principis del partit, la nostra filosofia". En tot cas, "ha deixat una empremta molt important al país".

Informa: Joan A. Sarmiento

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.