Arriba la cinquena edició del Vespandorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arriba la cinquena edició del Vespandorra. Ha començat aquest divendres amb una quedada a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella.

A quarts de 9 la seixantena de participants han sortit direcció Encamp per tornar després al centre del país. S'hi han vist tant vespes antigues com les més actuals. L'organització assegura que trobades com la d'aquest cap de setmana és una bona oportunitat per reunir gent amb els mateixos gustos i gaudir d'un ambient festiu. Aquest dissabte arriba el plat fort, un recorregut per les carreteres del país. 

"Tothom t'explica la història de la seva vespa. És maco que això no passi amb altres motos. Aquesta era del meu avi, després va passar al meu pare, després estava en un galliner i la vaig haver de restaurar jo. Si podem fer sortides i treure-les del garatge és un ambient diferent".

Héctor Aza
Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.