Arriba a Encamp la vida d'Alfred Nakache, el nedador que va sobreviure a Auschwitz

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 16 de novembre arriba a Encamp l'obra d'èxit francesa 'Sélectionée', una peça interpretada per Amir Haddad i que porta a escena la vida d'Alfred Nakache, conegut com "el nedador d'Auschwitz".

Actor i protagonista comparteixen la nacionalitat francoisraeliana. Nakache, campió de França, va ser traït pel subcampió i enviat a un camp de concentració, on va morir tota la seva família excepte ell. Tanmateix, va treure forces per entrenar a les piscines del camp d'extermini per tornar a França i col·locar-se entre els millors nedadors del país.

Una obra que el cònsol menor de la parròquia, Jean Michel Rascagnères, espera que ens serveixi per a reflexionar. "Aquesta injecció de memòria és més que necessària avui en dia quan sents uns discursos d'un costat o de l'altre que es descuiden totalment de la història que ha sacsejat Europa entre el 40 i el 45".

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.