L'arribada de turistes al maig fa preveure un estiu de rècord

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segons Estadística, durant el mes de maig van entrar més de mig milió de turistes. És la millor xifra dels últims anys i fa preveure un estiu de rècord. També va créixer la gent que es va quedar a dormir en hotels. 

El sector turístic està d'enhorabona i és que durant el mes de maig van entrar al país més de mig milió de persones. 515.000 visitants que superen àmpliament els 448.000 de l'any passat.

Són les millors xifres de maig des de la pandèmia i fan preveure un estiu de rècord. No només per nombre de turistes, sinó també per pernoctacions. Cada vegada hi ha més visitants que es queden a dormir, almenys, un parell de nits. 

Com són aquests turistes?

Segons Estadística, són parelles espanyoles de 45 a 64 anys que s'estan en hotels de quatre estrelles i que destinen el temps a fer compres i passejar per la natura. 

Tot aquest flux de gent es va notar a les fronteres per on van passar uns 330.000 vehicles, un 11% més que l'any passat. Destaca que la majoria ho va fer per la del riu Runer

Informa: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.