Arribar als 100 milions de passes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mou-te per la teva salut, la campanya del Govern de promoció per l'activitat física té aquest any un repte: assolir entre tots els participants 100 milions de passes. Serà el 19 d'octubre i aquest any té un objectiu solidari.

Tres quilòmetres adaptats a tots els nivells. Mou-te per la teva salut, aquest any substitueix les activitats a les parròquies per un repte que dura un mes. En paraules de la ministra d'Esports Mònica Bonell "assolir els 100 milions de passes durant un mes. també hi ha un repte personal: 120 mil passes per persona."

I qui ho faci entrarà en un sorteig de 32 premis. Per comptabilitzar les passes, es farà a través de l'app Fittoken move. Els olímpics Nahuel Carabaña i Mònica Dòria han estat els encarregats del vídeo promocional d'aquest any.

La cònsol major Ordino Maria del Mar Coma creu que "estem en el millor país per transmetre, des de la Natura, els beneficis de l'activitat física en el nostre dia a dia". 

La marxa popular té la col·laboració dels set comuns i serà el 19 d'octubre a les 11 del matí. Les inscripcions estan obertes a partir del 19 de setembre. Valen 5 euros. Aquest any la cursa té una finalitat solidària. Tot el que es recapti anirà a favor d'un projecte d'Unicef Andorra sobre la igualtat de gènere a l'Afganistan. Inscripcions i més informació al web www.esportperatohom.ad.. 

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Albert Refart

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.