Arriben a Andorra les pintures murals de Sant Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'arribada de les pintures murals de Sant Esteve és imminent. Aquest dijous s'aniran a buscar a Barcelona i es traslladaran amb unes caixes especials fins a l'Espai Columba. Es preveu que tinguin uns dies per aclimatar-se i poder-les inaugurar la setmana vinent. 

La ministra de Cultura, Mònica Bonell, ha explicat que aquestes pintures tornen a casa gairebé 100 anys després d'haver marxat i, en aquest sentit, ha assegurat que s'han desplegat un seguit d'accions perquè tothom pugui gaudir-les.

Durant dos mesos les visites seran gratuïtes, amb l'opció de fer visites guiades. També hi haurà visites nocturnes els dies 14 i 22 d'agost i els dies 6 i 19 de setembre. Per les festes de Santa Coloma hi haurà jocs i tallers per a infants i joves sobre art medieval. A la tornada a l'escola es faran tallers didàctics per a alumnes i a final de mes es faran visites per a sectors específics com associacions o guies turístics, per compartir l'adquisició amb la ciutadania. 

Menys d'un any per acabar un projecte interactiu a Radio Andorra

La ministra Bonell també ha explicat que el projecte de realitat augmentada de Radio Andorra estarà enllestit en menys d'un any. 

L'executiu ha adjudicat per 250.000 euros l'empresa encarregada del projecte. Els espais visitables seran les sales dels emissors i alguns despatxos. L'objectiu és que es pugui aprofundir en el coneixement del que va ser una de les ràdios més seguides del sud d'Europa.

Informa: Pere Moliné-Rosa Alberch- Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.