Arriben dues de les estrenes de l'any: "Los odiosos ocho" i "La chica danesa"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Moment per fer un repàs a la cartellera que aquesta setmana arriba amb ´La chica danesa´, la història de la primera dona transsexual a sotmetre´s a una intervenció de reassignació de gènere als anys vint i una nova cinta al més pur estil Tarantino, ´Los odiosos ocho´.

La chica danesa
Dir. Tom Hooper

En la Dinamarca dels anys vint una artista li proposa al seu marit vestir-se de dona per a la seva propera pintura. Allò que era un joc aviat ho deixarà de ser per a Einar, que descobreix que se sent millor sent dona que home.

´La chica danesa´ és la història real de Lili Elbe, la primera dona transsexual a sotmetre´s a una intervenció de reassignació de gènere.

Després de"El discurs del rei" o "Els miserables", Tom Hooper dirigeix aquesta cinta protagonitzada per Eddie Redmayne en els dos gèneres. El film està nominat a quatre Oscars.

Los odiosos ocho
Dir.: Quentin Tarantino

Mentrestant després de "Django desencadenado" Quentin Tarantino torna a l´escenari de la guerra de Secessió anys després per relatar la hilarant història que viuran vuit personatges d´allò més variats en aspecte i intencions que es trobaran atrapats en un refugi de muntanya a causa d´una gran nevada.

Un caçarecompenses, un botxí, un confederat, un xèrif, un mexicà, un homenet, un vaquer i la presonera potser són una combinació massa explosiva perquè cadascú segueixi el camí que tenia marcat.

"Los odiosos ocho" compta amb un dels fixes de Tarantino com és Samuel L. Jackson i d´altres de la nòmina de les seves pel·lícules com Tim Roth. Tampoc hi falta un altre dels seus clàssics, les escenes violentes i la sang.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.