Arriben les estructures per al conjunt escultòric de Plensa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui han començat a arribar les estructures que formaran part del conjunt escultòric que porta el segell de Jaume Plensa i que anirà instal·lat a la plaça Lídia Armengol, on també aniran dependències comunals d´Andorra la Vella. Un concepte similar d´aquesta obra també la trobem en un dels espais a l´aire lliure més cotitzats del sud de França.

Són els set estilistes que formen el conjunt "Conversation", que hi ha a la plaça Massena de Niça, un dels museus a l´aire lliure més grans del sud de França. Són set escultures de polièster muntades sobre unes columnes que incorporen il·luminació cinètica a l´interior de la peça.

El conjunt escultòric, que surt a la pàgina web de l´escultor Jaume Plensa, respon al concepte del que s´instal·larà a Andorra. Set columnes que avui es podien veure repartides per tota la plaça Lídia Armengol i que van connectades a una presa de llum.

L´obra, que portarà el nom de "7 poetes", està previst que s´inauguri el dia 21. Un regal de BPA al comú d´Andorra la Vella que promet ser un gran atractiu turístic.

Informa: Rosa Alberch     Imatge: Josep M. garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.