Assandca organitza tallers de cuina saludable pel Dia mundial del càncer

L'Associació Andorra contra el càncer incidirà per segon any a fomentar una alimentació saludable per prevenir la malaltia coincidint amb el Dia mundial. Amb el lema "Agafa la paella pel mànec", ha organitzat quatre tallers culinaris que s'impartiran el 3 i 4 de febrer.

Les inscripcions són gratuïtes, però cal reservar plaça al correu info@assandca.com. Les sessions, a càrrec d'un nutricionista i un xef, ensenyaran com elaborar plats amb els nutrients adients i s'informarà de les substàncies que actuen per disminuir el risc de càncer i milloren el sistema immunitari i que es troben en aliments com el bròquil, l'all, el tomàquet, la cúrcuma, els bolets o els llegums. També s'explicarà com cuinar els ingredients sense que perdin propietats i es subratllarà la importància que siguin ecològics.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.