L'Associació de Taxistes denuncia l'intrusisme laboral

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Associació de Taxistes denuncia l'intrusisme laboral per part dels VTC. També assegura que la CASS els paga per sota de la tarifa establerta pel Govern per acompanyar els pacients de càncer a Barcelona. 

El sector del taxi assegura que té competència directa. Al bus a demanda i la plataforma impulsada pel Govern per compartir cotxe, s'hi suma el servei de vehicles de transport amb conductor, conegut com a VTC. L'Associació de Taxistes afirma que no compleixen les condicions del seu servei. "Ells estan parats a l'estació d'autobusos i per artèries principals del Principat. Hem vist que la gent els para alçant la mà, cosa que no poden fer", explica el president de l'Associació de Taxistes, Marcio Pereira.

Per altra banda, reclamen que la CASS els paga per sota de la tarifa establerta pel Govern per l'acompanyament dels pacients de càncer a Barcelona. "Ara mateix són 217,59 euros; és la tarifa que ens paga la CASS", detalla Pereira. I afegeix: "La tarifa del Govern per a serveis exteriors és de 0,65 euros/km. Anar i tornar de Barcelona costa 280 euros, o sigui, hi ha més de 60 euros de diferència."

El sector espera que el Govern proposi alguna solució a les peticions dels taxistes per resoldre aquests problemes. 

Informa: L.Mitjans - N.Vila
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.