Atrapat sota un ascensor suportant el pes de la cabina amb el seu cos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ensurt en una joieria d´Andorra la Vella. Un treballador ha quedat atrapat sota un ascensor en voler recuperar un objecte personal. La víctima ha hagut de suportar amb el seu cos el pes de la cabina durant uns minuts, fins que els bombers han pogut rescatar-lo. Ha estat traslladat a l´hospital, on s´ha confirmat que el seu estat de salut no és greu.

Poc després de les deu del matí els bombers rebien l´avís que una persona havia quedat atrapada sota l´ascensor d´una joieria d´Andorra la Vella. L´avís als bombers l´ha fet la mateixa persona atrapada, un treballador de la joieria, que s´hauria introduït al forat de l´ascensor per recollir un objecte personal que li havia caigut, segons han explicat fonts de la joieria. En aquell moment, l´ascensor ha baixat i l´ha deixat atrapat. Segons han explicat els bombers, malgrat que altres treballadors han intentat bloquejar la baixada de l´ascensor amb diversos objectes, no han pogut evitar que la persona atrapada hagués d´aguantar el pes de la cabina amb el seu propi cos diversos minuts.

Un cop han arribat els bombers amb el vehicle d´excarceració i l´ambulància, han aixecat la cabina de l´ascensor amb mecanismes hidràulics i han trencat una part del vidre de l´ascensor per rescatar-lo. Ja fora, una ambulància del SUM l'ha traslladat a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se li han fet diverses radiografies. Tot i tenir alguna fractura, segons el centre hospitalari el seu estat no és greu.

A la joieria també s´hi han desplaçat membres de la policia i un inspector del departament d´indústria.

Informa: Andrés González-Nandín    Imatge: Josep M. Garcia Foto: Carmen Saiz

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.