L'atur es situa en el 2,1% de la població, lluny de les xifres a França i a Espanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'atur al primer trimestre d'enguany ha estat del 2,1%, molt per sota del d'Espanya i França. Així ha sortit reflectit en l'enquesta de les forces del treball. També s'informa que la taxa d'ocupació laboral ha estat de més del 80% de les persones entre 15 i 64 anys.

Prop de 1.100 persones estan sense feina segons l'enquesta de les forces del treball. Constitueix una xifra una mica més baixa que fa un any. Es tracta del 2,1%, una dada que és molt inferior al 7,2% de França i al 13,3% d'Espanya. En tots aquests estats el nombre de treballadors desocupats ha baixat. La mitjana a la Unió Europea és d'un 6%, aproximadament.

La taxa d'ocupació, és a dir, la gent de 15 a 64 anys que exerceix una activitat remunerada, s'ha situat en el 82,4%. Aquesta dada representa una petita disminució de fa dotze mesos i engloba 49.000 persones. Per sexes el nombre d'homes es manté estable i el de dones ha disminuït lleugerament. 

La majoria dels que tenen feina, vuit de cada deu, són assalariats. Estem parlant d'un col·lectiu d'uns 40.800 integrants.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.