Auditoria de comptes a les grans empreses o amb més de 6 milions de facturació l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dilluns s'ha aprovat una nova llei que obligarà a totes aquelles empreses amb més de 50 treballadors o que facturin més de 6 milions d'euros l'any a sotmetre's a una auditoria. Les empreses amb pocs treballadors però que tinguin una facturació elevada també l'hauran de fer. Per tant, afectarà els creadors de contingut amb més ingressos.

La nova llei d'auditoria de comptes regularà tots els requisits per dur a terme aquesta professió. A més de legislar l'activitat, també determina quines empreses han de sotmetre's a una auditoria, que serien unes 160. S'ha determinat que han de ser aquelles que tenen més de 50 treballadors o una facturació superior a 6 milions d'euros anuals. Com a excepció, les empreses amb pocs treballadors però amb facturacions elevades també hauran de fer una auditoria.

La consellera del grup parlamentari Demòcrata Meritxell López ha assegurat que es vol assegurar que aquelles empreses tipus holdings o tipus societats pantalla, que no són pròpiament característiques de tenir un volum de treballadors o d'actius molt important també, en funció del volum de facturació de la xifra de negoci, estiguin obligades a auditar-se.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.