Augment de sous i més flexibilització dels requisits per atreure temporers

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La problemàtica de l'habitatge i l'encariment de la vida també afecta els temporers, un perfil de treballador molt demanat a l'hostaleria. És per això que s'ha decidit augmentar en un 4% els salaris inferiors a 1.500 euros i flexibilitzar els requisits per atreure'ls. 

Els que hagin estat una temporada, incloent-hi la d'aquest estiu, podran entrar directament a la quota general, que té més de 500 places disponibles que es podrien ampliar. Els nouvinguts hauran d'acreditar només dos dels quatre anys d'experiència que se sol·licitaven. Això sí, es demana que vinguin amb les condicions pactades.

"Recordar que han de venir al país amb un contracte de treball i acreditant que tenen algun allotjament, però hi estem dedicats i preocupats ja sigui amb els sectors en concret, com en la política del Govern en general perquè la problemàtica de l'habitatge no només es trasllada als assalariats temporers que puguin venir a la temporada d'hivern, sinó que es trasllada al conjunt de residents del país."

Guillem Casal, portaveu del Govern

Informa: Laura Cugat
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.