Augmenta la capacitat de la unitat d'hemodiàlisi d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La unitat d'hemodiàlisi de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha augmentat la capacitat. S'ha habilitat una sala diàfana més gran per als tractaments i s'han modernitzat els equips. Ara poden atendre 16 pacients alhora. 

El nombre de pacients de la unitat d'hemodiàlisi va augmentar, ja que també es dona atenció a persones de l'Alt Urgell. Això va provocar que la sala quedés petita, fent necessària l'ampliació. 

"Va haver-hi una primera fase que va ser fer els vestuaris nous, l'office nou. I quan va arribar el moment de fer la sala, ens vam haver de traslladar a un altre lloc, i durant quatre mesos vam estar aquí treballant. Han ampliat el nombre de llocs, ara tenim un nombre molt adequat."

Alfonso Vázquez - Nefròleg i coordinador clínic de la unitat d'hemodiàlisi

La infermera referent de la unitat assegura que el canvi s'ha notat considerablement i que beneficia directament treballadors i pacients. 

"El que els interessa és estar còmodes, tenen la televisió més a prop, hi ha més espai entre pacient i pacient, que abans estaven una mica més junts. Tenim més espai entre els pacients i la infermeria, amb la qual cosa tot ho reben com a positiu. Treballem amb més comoditat la veritat, i si els pacients estan bé, nosaltres estem millor, és clar."

Rossana María Pérez- Infermera referent de la unitat d'hemodiàlisi

Des del SAAS volen continuar treballant per oferir els serveis amb la millor qualitat possible.

Informa: Ada Barbosa

Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.