Augmenten les ajudes socials el segon trimestre fins gairebé 2,8 milions

El segon trimestre s'ha tancat amb més ajudes socials atorgades, en comparació amb els tres primers mesos. Han augmentat les persones beneficiàries i l'import total, arribant gairebé als 2,8 milions.

Les prestacions de solidaritat s'han incrementat lleugerament situant-se al voltant del milió. S'han continuat destinant a més de 300 persones, pràcticament la meitat entre 46 i 65 anys, que rebien l'ajut per complementar el sou perquè arribés al salari mínim.

Més de 1.200 persones, la gran majoria dones entre 65 i 85 anys, es beneficiaven de l'ajut per complementar la pensió. Les pensions de solidaritat per a la gent gran van suposar més d'1,7 milions. 

Si que van minvar les pensions no contributives del Govern, amb menys de 17.000 euros, tot i que els usuaris que les rebien seguien sent una vintena, més grans de 95 anys.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.