Augmenten les ofertes de treball al Servei d'Ocupació el primer semestre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Servei d'Ocupació ha fet públiques les dades del primer semestre. De maig a juny ha crescut el nombre d'ofertes de treball, una dada també positiva en comparació a l'any anterior. També són bones les dades de continuïtat dels contractes laborals.
Són gairebé 400 les places ofertes pel Servei d'Ocupació durant el mes de juny, xifra que suposa un augment del 6% respecte del maig i del 76 i mig per cent en comparació al juny de fa un any. Pel que fa als demandants, augmenta el nombre de dones que ha trobat feina i prop del 60% dels qui en busquen són homes.Hem de dir també que s'han fet 102 contractacions mitjançant el Servei d'Ocupació, 8 d'elles a través dels programes de foment del treball i la formació en el si de l'empresa, així com del Programa de foment de la contractació indefinida de treballadors desocupats. Les 102 contractacions s'han renovat passat el mes de febrer.Pel que fa al beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària, en són 114, un 16% menys que el juny de l'any passat.A tot plegat s'ha de recordar que ha disminuït la desocupació en un 19% des de fa un any.Informa: Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.