Els autors andorrans presenten les seves propostes a la Fira del Llibre del Pirineu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Fira del Llibre del Pirineu ha acollit aquest cap de setmana editors i escriptors andorrans. Cal destacar la presència d'Albert Ginestà i Alan Ward, que hi han estrenat les seves obres.

L'escriptor i enginyer informàtic, Alan Ward, ha presentat la seva primera novel·la, 'La vall dels andosins'. Un obra que retrocedeix 2.000 anys al Pirineu, abans de la Segona Guerra Púnica. El protagonista és Hannó, un jove membre d'una família rica de mercaders cartaginesos. El gènere de la novel·la és thriller amb pinzellades de fantasia. Ward explica que tenia la visió d'un jove que: "arriba a Andorra i parat davant del poble i el problema és quan els altres el veuen i diuen "ve de lluny."

Una altra de les propostes presentades ha sigut 'Llegendes d'Andorra', escrita per Roser Carol i Àlvar Valls. Els autors han recollit 54 llegendes del país i busquen explicar la història i les tradicions. "En el nostre cas no hem anat a recollir llegendes a la gent gran, sinó que és tot tret del qual s'ha publicat sobre les llegendes i reelaborat d'una manera moderna."

Per la seva banda, Albert Ginestà ha parlat de 'Quadern blau' una història de tres dones a qui el temps separa i alhora les uneix. La història s'emmarca en l'any 2019, just abans de la pandèmia. L'autor la defineix com una obra que "no és ciència-ficció, però també és ciència-ficció."

Finalment, l'escriptora Laura Casanovas ha explicat que 'Les estrelles de Lilith' és una novel·la on hi ha molta "sang i fetge".

Informa: Gerard Castillo- Laura Mitjans
Imatges: Ajuntament de la Seu d'Urgell

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.