Avantatges per als ciclistes a la Massana

El comú de la Massana busca consolidar-se com la parròquia de la bicicleta amb el segell 'La Massana Ciclista', que serà visible des d'aquest dimarts als establiments participants.

Per brindar un millor tracte als ciclistes, s'hi han adherit un total de disset bars i restaurants de la parròquia, que oferiran menús especials, aigua per omplir els bidons o eines per fer algun ajust a la bicicleta. També s'ha presentat el nou mallot que lluiran dimecres Jan Missé i Eric Romero a l'Epic Andorra. 

"Proporcionar totes les facilitats com tenir aquest servei d'aigua gratuïta, les eines o a l'hora d'aparcar la bicicleta. Cuidar el nostre client, bàsicament".

Mònica Solé, consellera de Turisme de la Massana

"La iniciativa és molt positiva per fer comunitat, no tan sols en les activitats a la natura, sinó també en els moments de descans, de compartir i de socialitzar".

Jan Missé, ciclista

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.