Baixa el nombre d'accidents de trànsit el 2023

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Baixa el nombre d'accidents de trànsit registrats per la policia durant el 2023. En total, s'han produït 438 al llarg de l'any. 

La xifra d'accidents ha estat un 18,3% inferior a la del 2022. Del total, 198 no han tingut cap ferit i 240 un ferit com a mínim. Més de la meitat dels implicats són homes i el grup d'edat més propens és dels 40 als 49 anys.

La majoria dels accidents no tenen una causa identificada, mentre que un 15% són col·lisions, seguides de prop de les sortides de via. La parròquia amb més incidència és Andorra la Vella, seguida d'Escaldes-Engordany, mentre que a Ordino únicament es produeixen un 3% dels accidents. La meitat dels accidents tenen dos vehicles implicats, mentre que un percentatge residual implica 3 o més vehicles. 

Del total d'accidents, un 12,8% van presentar un test d'alcoholèmia positiu, gairebé la meitat que el 2022. Pel que fa al test de drogues, gairebé tots van donar un resultat negatiu.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.