Ball de cadires a Grandvalira

A les portes de la presentació d'una nova temporada d'hivern es coneixen moviments en la direcció de Grandvalira. Després de la sortida del seu director general Juan Ramón Moreno, s'han pres diverses decisions. 

David Hidalgo i Julio Ventaja, que estan al capdavant d'Ensisa i Saetde, assumiran la direcció comercial de Grandvalira de forma bicèfala. Es comença així una temporada de canvis a l'organigrama de les estacions.

Marticella deixa Pal-Arinsal després de 10 anys

Una altra de les peces, que en aquest cas surt de l'equació, és Josep Marticella, que deixarà, aquest octubre, la societat SETAP 365 que uneix EMAP i ENSISA. De moment, des de la direcció de Grandvalira es valorarà si caldrà substituir-lo.

Cal recordar que el 2021 ja es va parlar de la sortida de Marticella, que finalment es va quedar per negociar la creació de la nova societat integrada a Grandvalira

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.