Ball de retrets entre majoria i minoria d'Escaldes per l'aparcament de l'Obac

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ball de retrets entre majoria i minoria d'Escaldes-Engordany per l'aparcament de l'Obac. Els consellers demòcrates creuen que no s'hi ha apostat per raons polítiques, mentre que la cònsol els ha titllat de demagogs.

Escaldes va tancar l'any passat amb un superàvit pressupostari de 6 milions d'euros. Uns comptes celebrats i criticats per la minoria al comú. I és que els demòcrates han lamentat la gestió de les inversions. Diuen que s'ha apostat per projectes inflats que han costat 7 milions d'euros més del previst. Asseguren que és qüestió de prioritats i que l'aparcament de l'Obac és més beneficiós per la part alta que no el projecte Caldes. 

"Què seria més prioritari, Caldes o un aparcament perquè allà on vius, els deu edificis que tens al voltant són edificis on els pisos no tenen places d'aparcament?", ha qüestionat Jordi Vilanova, conseller de la minoria.

És més, diuen que si l'actual majoria no hi ha apostat és per raons polítiques i que si surten escollits a les pròximes comunals, el tirarien endavant amb endeutament. 

"Es fa un pla d'amortització, encara que sigui amb diner públic i dona per finançar-lo, i amb una sèrie d'any s'acaba amortitzant i és una operació rentable", ha detallat Miquel Aleix, conseller de la minoria.

Tot plegat, paraules demagògiques, segons la cònsol major que assegura que la minoria parla per parlar. Gili creu que el projecte Caldes millorarà la part alta i que l'aparcament és una inversió massa alta com per fer-la amb diners públics

"Aneu a explicar amb uns veïns de Fiter i Rossell quin serà el seu gran benefici amb un aparcament així", ha destacat la cònsol major, Rosa Gili

També han posat en valor la gestió de l'endeutament que està en mínims històrics

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Sergi Linares
Locució: Clàudia Justes

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.