Ballarins i ballarines a la final europea de dansa a Roma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Auditorium del Massimo a Roma és la seu enguany de la final del Concurs Europeu de Dansa. Serà els dies 1, 2 i de novembre i Andorra tindrà representació després que ballarins i ballarines de Líquid Dansa hagin obtingut places als nacionals espanyols, país on competeixen els alumnes de l'escola. Més enllà d'un premi, trepitjar escenari i sentir un públic que observa són els objectius principals d'aquestes competicions.

Les danses urbanes o hip-hop guanyen cada vegada més popularitat i això fa que el nivell a la final europea de dansa sigui molt alt i requereix molt d'esforç i assaig. Andorra participarà també en les disciplines de modern jazz i fusió.

Gairebé un any d'esforç que més que un premi o una medalla busca l'experiència de ballar a l'escenari davant el públic.

La repetició i l'assaig són essencials, però darrere hi ha una il·lusió que fa més fàcil l'esforç físic i el temps sacrificat.

La presència andorrana a Roma serà nombrosa amb 5 grups, 2 duos i 7 solistes de danses urbanes, modern jazz i fusió, que viatjaran a Roma acompanyats en la majoria dels casos de familiars.

Informació: Sílvia Mestre

Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.