'Entre bambolines', un espectacle de la JOCAND pel Dia Mundial del Teatre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, la Jove Companyia Nacional d’Andorra la Vella presenta al Teatre Comunal ‘Entre bambolines’, un espectacle que vol reivindicar la importància del teatre. 

La JOCAND presenta 'Entre bambolines', una obra que aposta per escenaris poc convencionals i convida el públic a conèixer tot el que s'amaga darrere de cada espectacle.

El públic ha fet un recorregut per tot el Teatre Comunal, des de les taquilles, els camerinos i les butaques fins a arribar a l'escenari, passant per indrets que no està acostumat a trepitjar. "És una manera d'apropar el teatre."

I també perquè puguin conèixer els secrets, anècdotes i oficis teatrals de totes les persones que dia a dia treballen perquè cada funció sigui un èxit: actors, directors, tècnics, productors, escenògraf, el públic i un llarg etcètera. Els actors reivindiquen la importància de fer visible el món de les arts escèniques

És el tercer any consecutiu que la companyia decideix celebrar el dia mundial del teatre amb un objectiu: apropar el teatre als joves i que aquests tinguin referents teatrals. "És un espectacle que hem concebut exclusivament per al dia mundial del teatre", explica Irina Robles.

En total, cinc passis d'uns 45 minuts de durada, on els joves i el teatre són els principals protagonistes.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: David Moreno 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.