Andorra Turisme creu que la gastronomia ha de ser un atractiu important del país
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Andorra Turisme ha presentat aquest matí l'Andorra Taste a Barcelona. El certamen de cuina que tindrà lloc a Escaldes i que comptarà amb jornades professionals i tasts populars.
Compartir la imatge d'Andorra a l'estranger és la feina que té Andorra Turisme, que avui ha viatjat fins a Barcelona per presentar el primer certamen de cuina de muntanya del món. Un certamen que se celebrarà la setmana vinent a Escaldes-Engordany, i que acollirà una vintena de xefs de renom mundial com les 2 estrelles Michelin, Ana Ros. Des d'Andorra Turisme destaquen que la gastronomia és una de les potes que s'ha de potenciar d'ara endavant. "Nosaltres sempre estem optant per tot el que és el tema d'experiències i per tenir punts diferenciadors amb tot el que pot experimentar un turista. Millorar la marca andorrana a fora i que sigui una oferta destacable", explica el director d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.
I és que les jornades gastronòmiques són una manera de mostrar el menjar que es fa a Andorra i també, una oportunitat per unir xefs amb productors locals. Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar amb 3 estrelles Michelin explica que un producte que potenciarà "en aquest congrés serà la neu, per conceptualitzar-la com part d'un plat".
La presentació ha acabat amb un aperitiu que es podrà veure a les jornades que començaran dimecres de la setmana vinent amb les conferències dels professionals i que s'allargaran durant el cap de setmana, quan hi haurà el tast popular de tapes fetes pels mateixos xefs internacionals.
Informa: Òscar Serrano
Imatges: Fernando Montero