Baró insisteix que la reforma laboral no està tancada i que s'escoltaran la resta d'actors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president del grup parlamentari Demòcrata ha assegurat que la reforma laboral no està tancada i que hi ha molt marge per al diàleg. Ladislau Baró ha afirmat que pretén flexibilitzar el mercat laboral i crear riquesa. Baró ha avançat al programa "La Rèplica" d´Andorra Televisió que no es presentarà com a candidat a cap de Govern ni anirà a les llistes ja que vol deixar l´activitat política.

Ladislau Baró ha assegurat que la reforma laboral no està feta per a l'empresariat, sinó per a tota la societat. Ha afirmat que pretén flexibilitzar el mercat i per aquest motiu preveu canvis, com ara l´abaratiment d'alguns acomiadaments, un fet que pot afavorir l´ocupació. Ha recalcat que no és un text tancat i que hi ha marge per al diàleg i la concertació social. 

En el marc de la negociació amb la Unió Europea, Baró ha explicat que al juny es disposarà d´una proposta concreta sobre el tabac que serà progressiva i donarà temps a trobar alternatives. 

Ladislau Baró ha avançat que vol deixar la primera línia política i que no es presentarà a les properes eleccions. Pel que fa a la successió d´Antoni Martí, ha dit que el relleu s´ha de fer mitjançat un procés democràtic. Creu que les primàries tenen avantatges i inconvenients, com una possible fragmentació del partit, però que, en qualsevol cas, el procés que es triï ha de ser "transparent i democràtic, mai de designació per part de poques persones".

Baró ha assegurat que el debat és encara prematur. Tot i així creu que hi haurà bons candidats per liderar la formació.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.