Baró retreu a Bartumeu el canvi de discurs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president del Grup Parlamentari Demòcrata, Ladislau Baró, retreu a Jaume Bartumeu el canvi de discurs sobre el model d´estat de quan era cap de Govern. Baró diu que ara Bartumeu li troba defectes estructurals, a la Constitució, que no veia mentre governava. Ladislau Baró, d´altra banda, reconeix que hi ha desgast entre l´electorat de DA i molts dels qui els van donar confiança amb el seu vot el 2011.

El president del Grup Parlamentari Demòcrata, Ladislau Baró, ha retret a Jaume Bartumeu el contrast entre el seu discurs quan era cap de Govern en relació a la Constitució, i el que defensa actualment. Baró no entén el canvi experimentat per Jaume Bartumeu, que "parlava de la Constitució com un element aglutinador, de progrés i de modernitat" i ara sosté que el coprincipat "està arribant al seu límit" i que "li troba defectes estructurals que abans no els veia".

Ladislau Baró, d'altra banda, reconeix que hi ha desgast entre l'electorat de DA, una bona part del qual "no acaba d'entendre les polítiques que es desenvolupen i la seqüència en què ho fem". I afegeix que "hi ha qui des de plantejaments més liberals de dreta hauria preferit que haguéssim començat per una radical política per aprimar l'administració pública i, un cop fet això, haguéssim parlat del tema fiscal". Baró diu que hi ha un altre sector de l'electorat que considera que les reformes que impulsa DA són massa tímides.

Sigui com sigui, el president del grup parlamentari de la majoria afirma que costa molt avaluar aquesta pèrdua de suports i que no vol preveure, a hores d'ara, cap escenari postelectoral. Ladislau Baró assegura que a DA es veuen amb cor de tornar a treballar per repetir una majoria absoluta. 

Informa: Agències Locució: Agustí Mas

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.