La baronessa Thyssen podria traslladar la seva residència fiscal al Principat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Carmen Cervera, la baronessa Thyssen, torna a ser notícia. La compra de dos habitatges a Andorra ha fet creure en la possibilitat que traslladi la residència fiscal al Principat. De moment, segons ha confirmat Ràdio i Televisió d´Andorra, no s´ha parlat del trasllat del fons de més de 400 obres que té al museu de Madrid. Fins ara s´havia previst la possibilitat de fer exposicions temporals o tenir un espai permanent.
En una de les zones més privilegiades d´Andorra i amb unes vistes de la vall que arriben a Sant Julià de Lòria. Carmen Cervera ha comprat dos xalets a la part alta d´Escaldes-Engordany, una operació que podria respondre a un canvi de domicili i residència fiscal després que hagi venut la mansió Villa Favorita de Lugano, a Suïssa, país d'on té la nacionalitat i on ha tributat durant anys.Fa temps que la baronessa té relació amb Andorra i fa mesos que es parla de l'exposició de part del seu fons en un espai al centre del país. En un primer moment el Govern va comunicar que s'havia parlat de la possibilitat de fer exposicions temporals i, més tard, segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d´Andorra, es va valorar tenir-ne una de permanent. En tot cas, no s´ha parlat gens del trasllat de 400 obres provinents de la col·lecció privada del Museu Thyssen de Madrid, tal com s´ha publicat els últims dies. No hi haurà res de nou en aquest sentit fins que no es puguin reprendre les converses amb l'administració, que ara mateix estan aturades fins a la confecció del nou executiu.Informa:Rosa Alberch Imatge: Xavi Fajardo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.