Bartumeu acusa Martí d'autoristarisme i l'emplaça a un debat públic per defensar-se dels atacs del debat d'orientació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de SDP, Jaume Bartumeu, emplaça el cap de Govern a un debat públic per defensar-se dels atacs que Antoni Martí va fer al debat d'orientació contra ell i el secretari general dels liberals, Amadeu Rossell. Bartumeu ha acusat Martí d'encapçalar una involució democràtica, d'intentar imposar el pensament únic, de no tenir autoritat moral i de creure's el cabdill del país.

Amb aquestes dures paraules ha respost Jaume Bartumeu les crítiques que la setmana passada va rebre del cap de Govern al debat d'orientació política. Antoni Martí va reteure-li el seu paper com a advocat dels germans Cierco, accionistes majoritaris de BPA. També va acusar el conseller de SDP Víctor Naudi de parlar no en nom propi, sinó del president del partit. Per tot plegat Bartumeu ha emplaçat Martí a mantenir un debat públic quan vulgui i en el mitjà que vulgui per defensar-se dels atacs.

Bartumeu creu que en el debat també hi hauria de participar el secretari general dels liberals, Amadeu Rossell, a qui Martí va retreure els atacs al ministre Jordi Cinca pel seu passat com a dirigent d'Orfund.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.