Benach, Llovera, Küppers i Puig, ponents del Tedx

L´expresident del Parlament català Ernest Benach, el pilot de ral·lis Albert Llovera, l'expert en xarxes socials Àlex Puig o el coach personal Víktor Küppers són alguns dels ponents que participaran en la cinquena edició del TedxAndorralaVella, que se celebrarà el dissabte 28 de setembre.

Amb el nom de ´Re+volució´ s'enceta un nou concepte de trobada, en què hi haurà tot un dia de ponències amb espais per conversar. Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Felip Gallardo, explica que l’objectiu d’aquest Tedx és que “la gent tingui la intenció de fer un canvi en la seva vida i vegi que es pot sortir de la zona de confort”. Elena Pampliega, de comunicació de Crèdit Andorrà, patrocinador del Tedx, el defineix com una experiència en què “vius punts de vista molt diferents” que es transmeten d’una manera “que arriba a la gent”.

El TedxAndorralaVella tindrà lloc al vestíbul del Consell General i es podrà seguir per les xarxes socials en temps real.  

En aquesta edició s´ha demanat que es parlés sobre un canvi, d´una experiència. L´objectiu és fer evolucionar el pensament i, de retruc, el de la societat. La participació al Tedx és gratuïta i la reserva de places es pot fer a la seva pàgina web www.tedxandorralavella.com

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.