Benjamin Moll, guanyador del Premi Internacional Calvó Armengol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Centre de Congressos ha acollit la vuitena edició del Premi Internacional Calvó Armengol, un homenatge a l'economista que va deixar contribucions acadèmiques molt destacades en l’àmbit de l’economia social.

El guardó ha recaigut en Benjamin Moll, professor d'economia i ciències polítiques de la London School.

"És un moment de molta felicitat i estic molt content de contribuir a la memòria i el record de la vida i el treball del Toni, que va ser un impressionant economista andorrà."

Benjamin Moll, professor d'economia de la London School of Economics

Reconeix l'estudi de la comprensió de les desigualtats dins i entre països. Durant l'acte, també s'ha fet el lliurament de la setena edició, ajornada per la Covid, que ha guanyat Stephanie Stantcheva, professora d'economia a la Universitat de Harvard.

"En el que treballo és intentar entendre com i fins a quin punt la desigualtat entre persones pot tenir un impacte en les macroeconomies."

Benjamin Moll, professor d'economia de la London School of Economics

Informa: Héctor Aza
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.