El Bike Park de Pal Arinsal torna amb més de 60 km de circuits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Bike Park de Pal Arinsal ha iniciat la temporada de BTT amb més de 60 quilòmetres de circuits amb diferents nivells i modalitats on es podrà combinar la velocitat amb les habilitats.

Durant aquest cap de setmana està tenint lloc la Maxiavalanche, una cursa on participaran un total de 500 riders. Més enllà d'aquest cap de setmana, aquestes pistes també acolliran els mundials de BTT, que seran del 26 d'agost a l'1 de setembre. Per tant, es preveu una bona temporada i l'organització fa una crida al bon temps.

"Esperem tenir molta gent, i més abans dels mundials, i sobretot que la gent s'ho passi bé i en gaudeixi. Molta gent ha estat demanant amb ganes l'obertura. Obrim aquest cap de setmana, tanquem, i el 22 de juny ja obrim per a la temporada. És el que la gent demana i vol, estar cada dia aquí al Bike Park".

Javier Belmonte, responsable del Bike Park

Des del matí s'ha vist molta gent en aquests traçats. Tant participants de proves esportives com, sobretot, persones que no han volgut esperar més per gaudir de la bicicleta de muntanya. Són els primers clients, els més ansiosos, d'una temporada que tot just arrenca.

Asseguren que venen cada estiu amb el seu grup d'amics i valoren que en gaudeixen perquè cada any hi ha novetats. A més, consideren que hi ha baixades per a tots els nivells i pensen que és molt especial perquè, a més, és un lloc molt maco.

Informa: Héctor Aza
Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.