Blaumut i l'ONCA omplen de pop-folk l'Auditori Nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Era la quarta vegada que Blaumut tocava al Principat però la d'anit va ser una actuació especial: el quintet va pujar a l'escenari acompanyat de l'ONCA i junts van fer sonar alguns dels grans èxits de la banda barcelonina.
Ja ho van intentar l'any passat però les agendes no ho van permetre. Enguany, però, ha estat possible: el Festival Narciso Yepes ha obert la seva 34a edició amb una fusió de cordes que ha ajuntat 16 músics de l'ONCA i un dels grups més de moda del panorama català: Blaumut. El fet que la banda tingui entre els seus membres un violí i un violoncel va facilitar la tasca i els acompanyaments de corda casaven perfectament amb la música dels barcelonins.

Tot i que el concert va servir per presentar el seu segon àlbum, "El primer arbre del bosc", també van interpretar les cançons que els han fet famosos, com "Bicicletes" o "Pa amb oli i sal". Això sí, ara amb regust de música clàssica.

El d'anit va ser el primer concert de l'edició d'enguany del Festival. Demà serà el torn de l'actuació del Trio Va de Corda, a les 12 a l'església parroquial d'Ordino.

Informa: Judit Pedrós Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.