El bolet, protagonista a la Massana Fogons

 

Catorze restaurants de la Massana participen des d´aquest divendres i fins el 20 d´octubre en les sisenes jornades gastronòmiques La Massana Fogons. Els establiments ofereixen plats i menús especials en el marc d´aquestes jornades que enguany tenen el bolet com a producte protagonista.

La Massana Fogons constitueix una bona oportunitat per conèixer la cuina d´alta muntanya, però també perquè els establiments que hi participen ofereixin propostes creatives i innovadores.  Els restaurants consideren que propostes com aquesta ajuden a fidelitzar els clients i donen un nou al·licient als turistes.  El preu dels menús que s´inscriuen dins aquestes jornades va des dels 20 fins als 30 euros, segons l'establiment.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sara Canals

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.