Bon balanç de la Puríssima

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

S´han complert els pronòstics i aquest cap de setmana llarg de la Puríssima han entrat al Principat els 50.000 vehicles que era previst. És una xifra superior a la darrera vegada que hi va haver tres dies de festa, el 2002, ja que llavors van entrar uns 40.000 vehicles.
Com és habitual el 70% de les entrades durant aquests tres dies festius ha estat per la duana del riu Runer i la resta, per la del Baladrà. Una xifra, aquesta última, que en nombres absoluts és similar a la d´un cap de setmana convencional. L´entrada de vehicles més important va tenir lloc divendres passat quan van venir a Andorra una mica més de 17.000 vehicles i es van registrar cues de fins a 15 quilòmetres. Dissabte també hi va haver retencions importants, en sentit sud, a l´interior del país. La baixada de pistes dels esquiadors va coincidir amb el fet que l´avinguda Meritxell estigués tancada al trànsit. Aquesta gran aglomeració va obligar a tancar el túnel del Pont Pla una mica menys d´hora.Avui al migdia hi ha hagut també retencions de sortida que han arribat als set quilòmetres.Informa: Pere Moliné Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.