Bona acollida de l'Afterwork al centre històric
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Bona acollida de l'esdeveniment Afterwork al centre històric d'Andorra la Vella. La proposta gastronòmica va començar la setmana passada i aquest dimarts ha viscut una nova jornada. Els establiments coincideixen que és una bona iniciativa per atreure clients en temporada baixa.
Una cervesa més una empanada argentina o un vi amb una llesca de pa amb salami italià. Són dues de les propostes, per 2 euros amb 95 cèntims, de la iniciativa Afterwork, al centre històric d´Andorra la Vella. Hi participen 29 establiments que els dimarts ofereixen les seves creacions per desconnectar després de la feina. La cap d'àrea de Promoció Econòmica del comú d'Andorra la Vella, Eva Roma. explica que "cada establiment té la seva proposta i cada dimarts pot ser diferent".
Els establiments es mostren satisfets amb iniciatives com aquesta ja que, diuen, poden contribuir a atreure clients. "Les coses no van gaire bé i és la mnera que, per pocs diners, puguis sortir de casa tranquil i fer la tapeta amb els amics", opina Dani Garcia, de El Versalles. En la mateixa línia es pronuncia Ramon Cabiscol, de Quarts de Quinze, qui creu que "tot el que siguin iniciatives perquè surti la gent al carrer és positiu per a tots, restauradors i botigues".
Encara queden tres Afterwork més; els dos dimarts de maig i el primer de juny, entre les sis de la tarda i les nou de la nit. Per dinamitzar el barri, al juny hi haurà altres propostes com ara el De copes al centre històric i el Jambo Street Music.
Informa: Anna Lladó Imatge: Josep M. Garcia Locució: Jordi Domingo