Bona acollida de la segona campanya de col·lecta de sang de la Creu Roja

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La col·lecta de sang que la Creu Roja està duent a terme des d'avui ha aconseguit recollir més d'un centenar d'unitats.

 

Aquesta és la primera col·lecta de sang tradicional d'aquest 2015 ja que l'anterior campanya va ser una marató, una nova experiència que va donar molt bons resultats i que es repetirà l'any vinent. Els responsables de la Creu Roja s'han mostrat molt satisfets amb les unitats recollides entre ahir i avui, ja que és la primera vegada que es fa una col·lecta a l'estiu. Així, tot i la calor i les vacances, s'ha aconseguit un bon nombre d'unitats de sang. Els interesats a donar-ne poden anar fins a les nou de la nit a les instal·lacions d'Assegur Prevenció.

La directora Creu Roja, Isabel Castelao ha indicat que “És la primera vegada que la Creu Roja organitza una campanya de col·lecta de sang a l'estiu. I tot i l'onada de calor ha anat bastant bé , van respondre un centenar de persones com és habitual el primer dia d'una campanya.”   

La Isabel Fernández ha donat sang perquè  considera  que “tothom hauria de donar sang.  És una cosa que no es pot comprar a una botiga i que tothom en algun moment pot necessitar.”  

Informa: Ana Alamán    Imatge: L.Calvó/M.Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.