Una bona promoció turística, la consolidació dels vols Palma - la Seu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les agències de viatges de les Balears celebren la notícia del Govern de reprendre la ruta la Seu-Palma ja a partir de la tardor. Una ruta que s'allargarà tot el 2025. Des del sector apunten que ara cal promocionar la tardor i la primavera, dos períodes de temporada baixa per a totes dues destinacions. 

Una bona notícia. Així han definit des de les agències de les Balears que la ruta Palma - la Seu es reprengui a la tardor i que s'allargui tot el 2025. De fet, el president de l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatge de les Balears, Pedro Fíol, destaca que la periodicitat i la regularitat permetran "consolidar la ruta."

Tenir freqüència a l'estiu obre la possibilitat que alguns habitants de les Balears comencin a conèixer Andorra fora de la temporada d'hivern. A l'estiu, s'espera que sigui a la inversa.

Des del sector apunten que el que cal ara és treballar per donar un impuls a la primavera o a la tardor, que són èpoques de temporada baixa tant a Andorra com a les Balears.

"Hem d'apostar per una bona promoció turística, per veure quins productes oferim tant les Illes com el Principat."
 President de l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatge de les Balears, Pedro Fiol

Els habitants de les Balears compten amb el descompte de resident del 75% sense comptar taxes,  però la companyia n'és conscient i fins ara ha mantingut uns preus raonables.

Per últim, creuen que la freqüència de dos dies setmanals és òptima, ja que ajuda a crear diversos paquets: de 2, de 5 i de 7.

Informa: Caterina Vidal - Pilar Candel
Locució: Maria Vilariño

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.