Brot de covid al Cedre

El brot de covid del Cedre, el centre sociosanitari públic de Santa Coloma, ha afectat la planta 1 de l'edifici i són 11 els residents que han donat positiu. Des del SAAS han remarcat que tots presenten simptomatologia lleu i que es troben bé.

 

El centre va comunicar als familiars aquest dilluns l'existència d'aquest brot. A la primera planta hi ha 30 residents. Tots els afectats estan aïllats en aquesta planta per evitar nous contagis i no en podran sortir durant uns dies.

Des del SAAS asseguren que els usuaris poden rebre visites, però amb tots els protocols de prevenció i seguretat actius. Es demana a les famílies que evitin les visites si no són imprescindibles, però, si es fan, hauran de dur posada una mascareta FPP2, presentar un test d'antígens negatiu i ser dins l'habitació tota l'estona. 

A l'agost, abans que es decretés la fi de la situació d'emergència, el 18 d'octubre, va haver-hi un altre brot de covid al Cedre que va afectar 18 persones, 13 residents i 5 professionals. En aquell brot es van haver de lamentar dues morts, i entre la resta d'afectats no va haver-hi més ingressos.

També cal recordar que el 20 d'octubre es va iniciar la campanya de vacunació conjunta de la grip i la covid. És el primer cop que es fa alhora, i està adreçada a majors de 60 anys, a la població amb factors de risc i al personal sanitari. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.