El caçador rescatat pels bombers continua a l'UCI

El caçador que va ser rescatat pels bombers després de caure per una canal de la zona de Fontverd, a la vall del Madriu, continua ingressat a l'UCI de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Recordem que l'accident va tenir lloc mentre participava en la Setmana de caça de l´isard. Els seus companys de colla van donar l´alerta la mitjanit de dimarts i, finalment, va ser localitzat semiinconscient ahir al matí. El jove, de 24 anys, va ser traslladat amb helicòpter a l´hospital amb símptomes d'hipotèrmia i politraumatismes.

Va ser intervingut d'una luxació d'espatlla i una fractura d'húmer i, ara mateix, està sedat i amb ventilació mecànica, després que se li hagi practicat una traqueotomia. Té, a més, una fractura a la mandíbula superior, que requerirà una intervenció maxil·lofacial fora del país. El noi està greu, però es manté estable.

Informa: Jordi Cama

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.