Els calçots prenen protagonisme a la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Comandes de més de 1.500 calçots en alguns restaurants de la Massana, i és que el menú calçots, elaborat dins el cicle de cuina d'hivern de la parròquia, atrau molt públic. Aquest tradicional producte agrada a residents i turistes. 

Els calçots apareixen a les portes de l'hivern i s'allarguen fins al mes d'abril. Per això la parròquia de la Massana ha allargat el menú calçots fins a final de temporada, aprofitant les diverses propostes dels restauradors. 

Els calçots es serveixen en teules per mantenir la temperatura. Cal acompanyar-los amb la tradicional salsa romesco, un bon pitet i cap endins!

Balanç molt positiu de les jornades i amb xifres de facturació semblants a les d'abans de la pandèmia. Una bona ocasió per tastar coses noves i recuperar tradicions. 

Amb tot aquest menjar, el que tampoc obliden els restauradors és acompanyar els plats d'un bon vi. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: P. Besolí - A. Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.