Caldea, a dos anys d'esdevenir un complex complet 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Caldea ha presentat el nou projecte de transformació, amb l'objectiu d'esdevenir un complex del benestar. La part més important de la reforma de Caldea és l'arquitectònica. Dividida en fases, s'ha començat amb la modernització de la llacuna central, que estarà enllestida a l'agost.

Les obres continuaran amb la coberta de la torre, la zona exterior, el nivell menys 1 i, finalment, els espais comuns. Mentre, es durà a terme la construcció de l'hotel, que s'espera que estigui actiu a la meitat del 2026

"Amb la incorporació de l'hotel ja podrem oferir un servei complet: allotjament, tots els serveis de balneari, els tractaments, la dietètica, l'esport... amb això tenim un producte sencer de wellness i complet, un producte de 360 graus. Amb això ens convertirem en un autèntic ressort".

Miguel Pedregal, director general de Caldea

El termini per dur a terme aquesta transformació és de dos anys i mig i s'hi destinaran 30 milions d'euros. La presidenta del consell d'administració i cònsol d'Escaldes, Rosa Gili, recorda que "l'economia de Caldea és bona, tot i que s'han de demanar evidentment alguns préstecs, però està tot calculat a les auditories i és una inversió que Caldea es pot permetre".

La reforma arquitectònica estarà acompanyada d'una redifinició de la marca i de la imatge de Caldea. El principal objectiu és combinar l'accessibilitat amb el luxe i aconseguir millorar la posició del termolúdic, a més d'augmentar els ingressos. 

Informa: Pilar Candel

Imatges: Eric Escabias

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.