Caldea apujarà les tarifes i buscarà alternatives per afrontar la supressió de l'IGI reduït

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La supressió de l´IGI reduït també afectarà Caldea. Des del termolúdic asseguren que hauran d'acceptar les noves condicions i buscar mesures alternatives per compensar la desviació. De moment per l'any vinent s'ha previst una pujada de les tarifes d'un 1,4%. L'increment anirà acompanyat de nous serveis i activitats per als clients del termolúdic.

Caldea també serà una de les empreses afectades per l'eliminació de l'IGI reduït per part del Govern. De fet ja està buscant mesures alternatives per compensar la desviació. Una de les mesures serà una sensible pujada tarifària a partir de l´any vinent, un increment que ja estava previst i aprovat per la direcció del termolúdic abans que el Govern anunciés la supressió de l'IGI reduït.

L'increment en les tarifes serà d'un 1,4% i anirà acompanyat d´una millora en els serveis. Per una banda, al juliol es posarà en marxa la nova zona infantil. D´altra, es millorarà l´atenció als grups amb noves activitats dirigides a la zona aquàtica i amb una nova oferta gastronòmica. També s'oferiran nous tallers i activitats a Inúu.

L´objectiu de tot plegat és mantenir el creixement sostenible de la freqüentació registrada aquest hivern, que ha estat del 21%. Pel que fa al maig, el cap de setmana de la segona Pasqua ha generat un increment de l´afluència del 14%. Caldea espera, a més, uns bons resultats al juliol gràcies al Circ du Soleil i a l'agost, amb el nou espectacle, el Petit Príncep.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.